Velkommen til Bedemand Odsherred

Bisættelse / Begravelse fra Kirke i Odsherred Kommune med præst.

Jeg aftaler og planlægger i samråd med og med hensyntagen til familiens ønsker. Om selve handlingen i kirken, salmevalg etc. aftaler familien direkte med præsten. Dette er vores mest anvendte måde at tage afsked på,  med præst og korsang. Individuelt og smukt,  inden for de faste rammer som kirken giver.
Typisk foretages begravelsen / bisættelsen fra kirken i det sogn hvor i afdøde er boende.

Bisættelse og Begravelse

En del begravelser / bisættelser afholdes i kapel med præst, selv om afdøde er medlem af Folkekirken, det er oftest præsten fra bopæls sognet der forestå handlingen, der er ingen forskel på selve den kirkelige handling, om den foretages i kapel eller kirke.

Borgere i Odsherred Kommune vælger oftest Margrethe-Kapellet, Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Dér er mulighed for at holde en afskedsceremoni helt efter familien/afdødes ønsker. dog skal kapellet 2 dage før, have et program på mail for godkendelse.

Jeg er selvfølgelig behjælpelig med alt det praktiske, samt råd og vejledning.

Begravelse eller bisættelse? på kirkegården er gravstedet til begravelse dyrere end gravsted til urne(bisættelse), generelt er bisættelse billigere end begravelse, selv om der er udgift til kremering ved bisættelse.

Ikke medlem af folkekirken

Typisk er der ikke mulighed for at præsten medvirker når afdøde ikke er medlem af Folkekirken, således kan ceremonien ikke foregå fra Kirken.

Borgere i Odsherred Kommune vælger oftest Margrethe-Kapellet, Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Dér er mulighed for at holde en afskedceremoni helt efter familien/afdødes ønsker dog skal kapellet skal 2 dage før have et program på mail for godkendelse.

Jeg er selvfølgelig behjælpelig med alt det praktiske, samt råd og vejledning.

Begravelse eller bisættelse, mine priser er de samme hvad enten du vælger det ene eller det andet, men på kirkegården er gravstedet til begravelse dyrere end gravsted til urne(bisættelse) og alle gravstederne er dyrere for ikke medlem af Den Danske Folkekirke, end for medlemmer, ihvertfald i Odsherred Kommune

Ingen Ceremoni

Af og til møder jeg familier der ikke ønsker nogen ceremoni dvs. at afdøde “bare” skal hentes på dødsstedet og køres direkte til kremering. Det syntes jeg ikke der er noget forkert i, jeg giver plads til alle ønsker og hvis nedenstående kan opfyldes giver jeg også en speciel god pris.

Skal der ikke afholdes højtid, hverken i kirke, kapel eller på hospital, kan jeg udnytte min spildtid, og give dig et godt tilbud.
Jeg henter afdøde på Hospital eller plejehjem, kører kisten med afdøde til kremering.

SPECIALTILBUD

Total pris, inkl. kiste, rustvognskørsel, urne og kremering, samt alt papir arbejdet og ansøgning om begravelseshjælp, Kr. 8.900,- plus kremering 3.000,- i alt Kr. 11.900,- incl.moms.
I beløbet indgår ikke gravsteds udgifter.
Tilbuddet omfatter kun personer op til 110 kg. og kun hverdage i tidsrummet hverdage 09:00 – 14:00.

Tilbuddet kan ikke bruges ved afhentning af afdøde i privat bolig. Pårørende kan ikke deltage. Tilbuddet omfatter afhentning fra plejehjem i Odsherred Kommune samt Slagelse Sygehus, Holbæk Sygehus, Roskilde Sygehus, Køge Sygehus, Glostrup Hospital, Hvidovre Hospital, Bispebjerg Hospital, Rigshospitalet og Retsmedicinsk Institut.

Jeg leverer desuden urnen (med asken) til kirkegård eller privat adresse i Odsherred Kommune.

Kontakt

Ønsker du besøg af bedemandodsherred.dk, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig.